MAAK KENNNIS MET EVI 360

Creëer je eigen label en schitter als (inkomens)adviseur

De MKB’er en zijn personeel verkeren in bijzondere en spannende tijden. En minimaal één keer per jaar spreek jij deze klanten. Hoe vaak gebeurt het niet dat deze ondernemers hun hart bij jou uitstorten. Bijvoorbeeld als het gaat over het personeel. Jij leeft mee met jouw klant en wilt graag adviseren. Met EVI 360 krijg jij nu de kans om het verschil voor jouw MKB-klant te maken. Zodat het team van deze werkgevers weer lekker gaat draaien, onnodig ziekteverzuim wordt voorkomen en gereduceerd. En jouw verzekeraar een lagere schadelast ondervindt.

Daar wordt toch iedereen beter van?

INZICHT

De inkomensadviseur heeft een unieke positie

Zij spreken hun klanten vaak jaarlijks om het verzekeringspakket door te nemen. Een accountant blijft veel meer op de achtergrond, HR-adviseurs komen lastig binnen en juristen zijn alleen welkom bij calamiteiten. Dus de advieskans ligt er. Het ontbreekt adviseurs alleen aan instrumenten. Veel adviseurs vinden het om die reden lastig om constructief in gesprek te gaan. Om goed te kunnen adviseren, moet je eerst informatie ophalen. Sterktes en zwaktes in beeld brengen, om vandaaruit door te schakelen naar mogelijke oplossingen. Daar heb je goede tools en aansluitende dienstverlening voor nodig. Maar die ontwikkel je als adviseur niet zomaar even.

SCANTOOLS

Versterk de positie van de inkomensadviseur

De scantools en het platform van EVI 360 stelt adviseurs in staat om gericht het gesprek aan te gaan met klanten die het niet alleen zwaar hebben, maar ook hun verzekeraar kopzorgen geven. Zorgvuldig en adequaat portefeuillebeheer vraagt om passend inzetbaarheidsadvies. Voor adviseurs is het van groot belang om deze slag te maken. De werelden van verzekeren en werken aan inzetbaarheid schuiven steeds dichter naar elkaar toe. Je ziet ook steeds vaker dat verzekeraars dienstverleners opkopen. Maar de focus blijft vaak liggen op het grootbedrijf. Door succesvol het mkb te bedienen, positioneren adviseurs zich optimaal voor de toekomst.
WHITELABEL

Creëer je eigen label

Geïnteresseerde adviseurs en gevolmachtigde agenten zitten niet vast aan het merk EVI 360 maar kunnen kiezen voor een white label oplossing waarbij een intermediair tools en diensten onder de eigen vlag aanbiedt. Ook kan EVI 360 trainingen verzorgen waarin adviseurs zich het aanbod eigen maken en er soepel mee leren werken. De EVI Groep wil met haar concept EVI 360 adviseurs niet voor de voeten lopen, maar laten schitteren. Zodat we samen die vergeten mkb’ers vooruithelpen.

Grootbedrijf & sectororganisatie

Let op! EVI 360 richt zich op “de vergeten MKB’er”. Dat wil niet zeggen dat de EVI Groep geen oog heeft voor het grootbedrijf of sectororganisaties.
Wil jij een persoonlijk gesprek op welke wijze de scantools en het platform voor deze groep inzetbaar is, klik dan hier en we nemen contact met je op.