Amplio 360

Over ons

Amplio 360 is een dochterbedrijf van CVB Inkomen. CVB Inkomen BV bestaat uit een verzekeringsvolmachtbedrijf en een dienstverleningsbedrijf (Amplio360 BV).

Via ons Amplio 360 Platform voorzien wij jou en jouw werknemer van een volledige dienstverlening op het gebied van verzuimmanagement en duurzame inzetbaarheid.

Ondermeer een eigen arbodienst Amplio Arbo (amplioarbo.nl) en Amplio Verzuimexperts (amplioverzuimexperts.nl) maken onderdeel uit van het Amplio360 platform. 

Onze belofte

Onze kernwaarden

SAMEN kom je verder

Servicegericht

Alles wat we doen, doen we met een servicegerichte houding. We zetten ons voor de volle 100% in en doen graag een stapje extra. We zijn er om werkgever en werknemers, verzekerings agenten en partners te helpen. Hiervoor zijn we altijd actief op zoek naar de perfecte oplossing.

Aandacht

We zijn zorgvuldig en betrokken bij onze klanten, hun werknemers en onze partners. In ons bedrijf hebben wij als collega’s ook aandacht voor elkaar. We denken met elkaar mee en hebben hart voor ons team, de organisatie en ons vak.

Mensgericht

In ons werk kiezen wij voor een mens gerichte, persoonlijke aanpak. Wij geloven dat deze aanpak leidt tot duurzaam succes. In onze ogen maken mensen hét verschil, samen kunnen we elkaar versterken en komen we verder. Op die manier bouwen we met elkaar en met onze partners aan langdurige relaties.

Eerlijk

In onze branche is betrouwbaarheid en eerlijkheid belangrijk. We zijn open en eerlijk naar elkaar, naar onze partners, werkgevers en hun werknemers. Bovenal zijn we eerlijk in ons advies. Dit betekent dat we soms anders adviseren dan de klant wil als dit de beste oplossing voor het vraagstuk is.

No-nonsens

What you see, is what you get; wij zijn nuchter en realistisch. Dat maakt ons toegankelijk en dat vinden we heel belangrijk. Ook in onze communicatie staat duidelijkheid bovenaan. Dit betekent dat we onze informatie eenvoudig, begrijpelijk en vooral niet te complex maken.