Administratief medewerker

Ben jij een administratieve duizendpoot?

Administratief medewerker | 32-40 uur |

Kun jij secuur werken en heb je goede computervaardigheden? Heb je daarnaast ervaring of affiniteit met de wereld van verzuim? En lijkt het jou leuk om te leren en investeren in jouw kennis over wet- en regelgeving rondom verzuim en sociale zekerheid? Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren op deze functie!

Wat je doet

als Administratief Medewerker bij Amplio 360

Jouw functie als Administratief Medewerker bevat meerdere werkzaamheden. Je draagt onder andere zorg voor het (aan)vullen van onze verzuimapplicatie met werkgever/werknemers gegevens, zodat je collega’s van Amplio Verzuimexperts en Amplio Arbo aan de slag kunnen met onze gezamenlijke dienstverlening. Je zorgt ervoor dat de telefoontjes die binnenkomen worden behandeld. Indien nodig vraag je  interventies aan voor jouw collega’s. Administratieve vragen pak je zoveel mogelijk zelf op, inhoudelijke vragen verbind je door naar jouw collega’s. Daarnaast komen er ook vragen en verzoeken via de mail binnen, die wij in ons backoffice systeem Zendesk afhandelen.

Wie wij zijn

als collega’s en werkgever

Onze naam zegt het al: wij geloven in de kracht van amplitie, acties die bijdragen aan het vergroten van werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Ook helpen wij werkgevers bij een goede verzuimaanpak en bij re-integratie van medewerkers. Wij zoeken een enthousiaste collega die mee wil bouwen aan onze organisatie. Wij zijn een informele organisatie. We hebben een werkplek voor je in Zierikzee, maar we ontmoeten elkaar soms ook op onze locatie in Dordrecht.

 

Wat jij meebrengt

naar Amplio360 

Binnen de complexe omgeving van verzuim ben jij secuur, integer en een echte aanpakker. Je bent een teamplayer, maar ook in staat zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. Je beschikt over:

  • Mbo 4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring of affiniteit met verzuim;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Goede computervaardigheden;
  • Voldoende kennis van de AVG en hier adequaat mee omgaan;

Wat wij jou graag bieden

voor jouw optimale inzet

Wij bieden je veel verantwoordelijkheid, ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en hebben aandacht voor nieuwe initiatieven in een vriendelijke, informele werkomgeving. Daarnaast bieden we je:

  • Salarisindicatie: € 2.200,00 – € 2.500,00 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van jouw kwaliteiten en ervaring;
  • Een tijdelijk dienstverband van 32 tot 40 uur per week voor de periode van 12 maanden met de intentie voor een vaste aanstelling;
  • 25 vakantiedagen (op fulltime basis);
  • De mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie;

Ben jij enthousiast? 

maak dan kennis met ons

Heb je nog vragen? Danielle staat je graag te woord via 06 – 515 66 575

Direct solliciteren? Mail je CV en motivatie (filmpje?)  door aan danielle@amplio60.nl

Past deze functie niet bij jou, maar ken jij iemand die perfect in dit plaatje past? Stuur de vacature dan gerust door!

Wij zoeken onze nieuwe collega’s graag zelf, acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.